• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звітний концерт "Дитинства веселковий світ"

Звітний концерт "Дитинства веселковий світ"

2017-02-22

У Радехівській ЗОШ І – ІІ ст. відбувся звітний концерт обдарованої молоді під гаслом «Дитинства веселковий світ». Свято, як і годиться, розпочалося із молитви до Богородиці, яку виконав шкільний хор. Продовжив концертну програму оригінальний флешмоб який розпочався віршем «Дві душі» про зустріч загиблого воїна АТО із своїм ненародженим сином. Маленьку театральну композицію виконували Стрілюк Дарина та Дмитрук Олександр ( 3 клас), Сиротюк Михайло ( 9 клас). І все ж таки ми віримо, що Україна буде жити в мирі і процвітати. Учні 5 – 9 класів виконали танець під пісню Гайтани « Україна сяє!» Відзначилися акторською майстерністю читці творів та гуморесок Петрук Анастасія (1 клас), Влащук Андрій та Крецу Каріна ( 2 клас), Євчук Софія ( 3 клас), Дячишина Каріна ( 4 клас), Сиротюк Павло ( 5 клас). Учні, вчителі та гості свята насолоджувалися чарівними мелодіями пісень про батьків та щасливе дитинство, про прихід красуні весни у виконанні Заголи Олександри ( 5 клас) та Бородчука Святослава ( 9 клас), молодшої вокальної групи «Джерельце».

Наша школа славиться на весь район дотриманням народних традицій. Учасники фольклорного гуртка «Мале Перевесло» розвеселили всіх дійством « Ігри та забави на Масляну». Вони довели, що раніше молодь набагато цікавіше проводила свій вільний час.

На першому поверсі всі мали змогу переглянути виставку дитячих робіт. Кожен клас показав свою родзинку. На огляд представили ікони із бісера, поробки із солоного тіста паперу, дерева, пластику. Учні початкових класів презентували свої малюнки на виставці «Дитинства веселковий світ».

Ну і на закінчення вітальне слово від директора школи Заголи Н.І. та фотографія на згадку всіх учасників.

До нових зустрічей!!!!

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi